KAUKOLÄMPÖTYÖT


Kaukolämmönalajakokeskuksen tekninen käyttöikä on n. 15-20 vuotta. Alajakokeskus kannattaa yleensä uusia kokonaisuudessaan, koska tehdasvalmisteinen paketti tulee halvemmaksi ratkaisuksi kuin vanhan paketin osittainen korjaaminen. Uusimisen yhteydessä lämmönjakohuone kannattaa saattaa hyvään kuntoon myös sähköjen sekä lattia- ja seinäpintojen osalta.

LVI-neloset suorittavat alajakokeskuksenne katselmuksen veloituksetta. Katselmuksessa selvitetään laitteiden toimivuus ja mahdollinen uusimistarve. Kauttamme saat myös laitteiden mitoituksen sekä suunnitelmat. Edullisin lopputulos saadaan kun laitteet mitoitetaan ja uusitaan oikein kokonaisuudessaan.

Uusimistyö voidaan suorittaa kaikkina vuoden aikoina. Järjestelmällisellä toiminnalla alajakokeskuksen vaihtotyöstä aiheutuu mahdollisimman vähän häiriötä kiinteistön käyttäjille. Alajakokeskuksen toimivuus myös tulevaisuudessa, varmistetaan vuosittaisilla huolloilla. Uusimistyön jälkeen voimme sopia keskuksen vuosihuolloista. Käytämme ainoastaan alan tunnettuja siirrinpakettivalmistajia, jolla taataan laitteistojen pitkä käyttöikä.