RAKENNUSTYÖT

LVI-neloset Oy:stä saat myös kokonaisvaltaista rakennus- ja remonttiurakointia, joka pitää sisällään kaiken suunnitteluavusta viimeistelyyn. Rakentajillamme on voimassa olevat luvat ja asianmukaiset vakuutukset toimia kaikilla tarvittavilla rakennus- ja remonttialueilla, vedestä sähköön.

Asiakkaamme koostuvat ykisityisistä ja kunnan yrityksistä, taloyhtiöistä sekä yksityistilaajista. Teemme pienet korjaustyöt samalla rautaisella ammattiosaamisella kuin isot urakatkin – kilpailukykyisellä hinnalla.

  • Linjasaneeraukset
  • Toimitilasaneeraukset
  • Huoneistoremontit (myös kylpyhuone- ja keittiöremontit)
  • Vesivahinkokorjaukset yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.
  • Palokatkot

Panostamme aina korkeaan työnlaatuun ja turvallisuuteen. Siksi henkilökuntamme on sertifioitua heidän koulutusta vastaavaan työhön ja pidämme huolen, että kaikilla työntekijöillämme on tarvittava osaaminen siihen työhön, mihin hänet ohjataan. Työn laatua seurataan ja lopuksi työmaa siivotaan huolellisesti, ennen työn luovuttamista.

Onko sinulla jokin kohde, josta haluaisit kustannusarvion? Pyydä sellainen meiltä ilmaiseksi joko soittamalla meille tänään, tai lähettämällä sähköpostia.

Yksityinen henkilöasiakas – huomioithan, että kaikki kotonasi tehdyt työt ovat kotitalousvähennyskelpoisia! Katso lisää kotitalousvähennyksestä tietosivultamme, tai Verottajan sivustolta.